Laat de moskee niet in de steek en help met uw gift

De Arnhemse moskee Aya Sofya is nog steeds volop bezig met het inzamelen van geld voor het verbouwingsproject van de moskee in de Arnhemse wijk Klarendal. Het moskeebestuur heeft ongeveer 300.000 euro nodig en doet van alles om dat bedrag te verzamelen. 

De plannen hierover zijn al eerder bekend gemaakt. Het gaat vooral om de verbouwing van de begane grond en eerste etage. Allerlei aanpasssingen werden steeds uitgesteld vanwege een eventuele bouw van een nieuwe moskee. Dit ging steeds om verschillende redenen niet door.


Steun de moskee met jouw bijdrage
Iedereen is vrij om een gift/donatie te geven aan de moskee. De profeet van de moslims, Mohammed(s.a.v) zei het volgende over steun aan islamitische gebouwen en moskeeen: ‘Wie voor Allah een moskee bouwt, Allah bouwt dan een huis voor hem in het paradijs.’ We kunnen het natuurlijk ook anders formuleren: Waar gaat jouw laatste gebed plaatsvinden? En heb jij ook liever dat jouw zoon of dochter ergens kan chillen, waarvan je weet dat het ‘safe’ is…

ayasofya arnhem

De moskee is al tientallen jaren actief in Klarendal inclusief een aparte dames- en jongeren afdeling. Behalve koranlessen aan leerlingen zijn er ook wekelijks lezingen in het Nederlands aan verschillende groepen. Er zijn wekelijks ook tal van verschillende activiteiten voor jong en oud. Iedereen is natuurlijk vrij om de moskee te bezoeken te bezoeken. Voor vragen neem contact op met 026 – 443 36 94

Help de Aya Sofya moskee in Arnhem met uw gift
Giften en donaties (ANBI) kunnen overgemaakt worden aan : Aya Sofya Arnhem NL73 SNSB 0928 0251 01Tags assigned to this article:
aya sofya moskee Arnhemgiftverbouwingsproject

30 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights