Multiculturele Ladies Night: zonder alcohol en only voor dames

Multiculturele Ladies Night: zonder alcohol en only voor dames

Zaterdag 12 maart is het dan zover. Vanaf 18:00 uur begint dan een echte Multiculturele Ladies Night in Utrecht waar alleen dames toegang voor hebben.


Door en voor vrouwen georganiseerd
Om een beeld te geven van de avond: Alles wordt geregeld door en voor vrouwen. Er is zelfs een vrouwelijke DJ, gastvrouwen in plaats van een gastheer en de beveiliging is ook in handen van Dames met ‘V’ tekentjes. Om het nog leuker te maken dan dat het is: Er is ook geen alcohol, dus zal niemand bier over je heen kunnen gooien.

Ladies Night

Hapjes, drankjes en shisha voor dames
De organisatie heeft de hapjes, drankjes en natuurlijk de shisha’s al klaar staan.

Dus mocht jij tijd hebben om heerlijk te feesten en je hebt eindelijk toestemming van je ouders reserveer dan 12 maart in jouw agenda. Reserveer tijdig, want vol = vol.  Reserveren kan via 06-48677799 , entree kost 7,50 euro, adres: Vlampijpstraat 74, UtrechtTags assigned to this article:
ladies nightno alcoholonly ladies

121 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.