VVD Arnhem wil auto toestaan in binnenstad Arnhem

De VVD heeft zeer recent een stuk gepubliceerd op de website van de partij om duidelijk te maken dat het een en ander in het centrum van Arnhem moet veranderen. De fractie van de lokale partij wil niet stilzitten nu verschillende winkels in Arnhem failliet gaan en er veel leegstand is. Volgens de partij kan het voetgangersgebied in de binnenstad beter en compacter.


Binnenstad Arnhem moet toegankelijker
Met ´Bij de HEMA linksaf´ wil de VVD de binnenstad van Arnhem toegankelijker maken. In een verklaring is het volgende te lezen: ‘Om de mogelijkheden voor andersoortige bedrijven te vergroten en om de omstandigheden voor bestaande winkeliers te verbeteren is het belangrijk om de binnenstad beter toegankelijk te maken. Dat bereik je door delen van de stad open te stellen voor fiets en auto.’

Arnhem heeft meer voetgangersgebied dan New York en Londen
Ook experts komen in verklaring van de VVD aan het woord: Jan Peters (CEO en oprichter van Chasin en Score) zei al: “Arnhem heeft meer voetgangersgebied dan New York en Londen bij elkaar”. Ook Cor Molenaar (hoogleraar Erasmus Universiteit Rotterdam en directeur adviesbureau eXQuo) hamert keer op keer op een goede bereikbaarheid van winkelgebieden en parkeerplaatsen daar waar je wezen moet.Tags assigned to this article:
bij de Hema linksafbinnenstad Arnhem

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.