16-jarige Arnhemmer aangehouden voor schietincident

Na een schietincident in de nacht van zaterdag op zondag, zijn een 16 en 17-jarige aangehouden.
Het gaat hier om een 16-jarig meisje uit Arnhem en een 17-jarige jongen uit Utrecht. De politie trof de jongeman gewond aan op straat. Hij gaf aan beschoten te zijn vanuit een onbekende auto aan de Sint Maartensdreef in Utrecht.

Na onderzoek bleek hij zijn verwonding elders opgelopen. Nu zijn zowel de 16 al de 17-jarige opgepakt. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis om aan zijn letsel behandeld te worden. De politie zoekt de zaak grondig uit. Weet u meer of heeft u een tip, laat dit dan weten bij de politie via 0900-8844

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.