Elsweide organiseert sportfestival op 23 april

Elsweide organiseert sportfestival op 23 april

Voetbalvereniging Elsweide organsieert op 23 en 24 april weer een sportfestival, dat voor iedereen toegankelijk is. De voetbalclub uit Presikhaaf was eerder al succesvol met een vergelijkbare organisatie waar duizenden Arnhemmers op af komen. 


Genieten en kennismaken van Turkse gastvrijheid
Tijdens het festival is heel Arnhem welkom om te sporten en kennis te maken met Turkse gastvrijheid. Behalve verschillende activiteiten voor kinderen is het voor ouders ook mogelijk om kennis te maken met Turkse lekkernijen.

Het sportfestival van Elsweide is onlangs door de eigen PR-afdeling bekend gemaakt via social media. Sponsoren en andere geinteresseerden kunnen zich melden via de website van de club.Tags assigned to this article:
23 aprilElsweidesportfestival 2016

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.