Agenten gaan vaker controle houden op de Steenstraat

Volgens een twitterbericht van wijkagent Frank Daeseleer gaat de politie vaker controle houden op de Steenstraat. Dit maakte hij dinsdag bekend via twitter.


Politiecontrole Steenstraat
Hij meldde dat hij samen met een collega een spontane controle hield op de Steenstraat. Of het een geplande actie was of niet, is niet bekend. Wel werd ook aangegeven dat dit vaker gaat gebeuren op de Steenstraat.

In de Arnhemse wijk ’t Spijkerwartier is veel overlast van drugshandel en drugskoeriers die elkaar weten te vinden. De politie lijkt maar geen grip te hebben op de situatie. Vandaar dat al eerder bekend werd gemaakt hier meer aandacht aan te gaan besteden.


Tags assigned to this article:
drugsoverlastSteenstraat

90 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights