Moslims komen met eigen online Islam Agenda

Moslims komen met eigen online Islam Agenda

IslamAgenda is online, aldus een mail die onlangs bij ons binnenkwam. Met de online IslamAgenda willen de initiatiefnemers alle lezingen, lessen en activiteiten promoten via een website. Hoewel de website er alles behalve goed uitziet is het handig voor mensen om allerlei lezingen of activiteiten vinden. 


Zelf activiteiten toevoegen
Volgens de organisatie kun je ook eventueel gemiste lezingen, lessen en activiteiten zelf toevoegen. Deze worden dan na een beoordeling toegevoegd aan de website. Zodat anderen ook op de hoogte zijn van de laatste lezingen of activiteiten.

IslamAgenda krijgt geen betaling voor lezingen die zij plaatsen op de site of maandelijks extra promoten. Zij maken zelf een keuze van een lezing die zij extra promoten door bijvoorbeeld een mail te sturen.Tags assigned to this article:
IslamagendaWebsite

12 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.