Tunahan Kuzu feliciteert PVV niet met 10-jarig bestaan

DENK-kamerlid Tunahan Kuzu blijft kritisch over Wilders en zijn extreem-rechtse PVV. De Nederlandse Turkse kamerlid van DENK reageerde tijdens een interview met PowNed wat hij vond van het 10-jarig bestaan van de PVV.


Felicitatie gaat net iets te ver
Kuzu: ‘Het is een prestatie dat ze tien jaar weten te overleven hier in Denhaag. Maar een felicitatie gaat me net iets te ver. Ik hoop ook dat mensen in de sameleving/burgers bij zinnen komen en zich niet meer aangetrokken voelen tot dat extreem-rechtse geluid.’

Hoop mensen die de PVV steunen
Kuzu bevestigde ook dat het natuurlijk om een hoop mensen gaat, als ‘we de peilingen mogen geloven’.Tags assigned to this article:
DENKpvvTweede Kamerwilders

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.