Vitesse raakt belangrijke sponsor kwijt

Vitesse raakt belangrijke sponsor kwijt

Gisteren werd bekend gemaakt dat Menzis na tien jaar stopt met de samenwerking met Vitesse. Vitesse maakte dit zelf openbaar via de website van de club.


Menzis verlengt contract niet bij Vitesse
Zorgverzekeraar Menzis, bekend in Gelderland, heeft besloten om het aflopende contract niet te verlengen. Menzis was zeer betrokken bij Vitesse en de stichting Vitesse Betrokken. Met de stichting werden veel activiteiten gedaan richting leden en Arnhemmers.

Menzis was volgens een verklaring van een voorzitter van het Raad van Bestuur trots op de samenwerking met Vitesse. Het bedrijf neemt zakelijk een besluit en moet de zorg vooral betaalbaar houden. Vandaar dat de uitgaven kritisch onder de loep worden gehouden.

De Menzis Vitesse Clubpolis blijft gewoon  bestaan. Tot het eind van het jaar blijft de verzekering bestaan met dezelfde dekking van polisvoorwaarden en korting. Ook verzekert Vitesse dat de jaarlijkse G-Trofee zal blijven bestaan.


Reacties


Tags assigned to this article:
MenzisVitesse

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.