Weer aanrijding op gevaarlijkste kruispunt van Arnhem

Weer aanrijding op gevaarlijkste kruispunt van Arnhem

Het was weer raak bij het gevaarlijkste kruispunt van Arnhem. Maandag was het de beurt aan twee auto´s die elkaar aanreden bij het kruispunt P.Calandweg en Driepoortenweg in Arnhem. Meer informatie is er helaas niet. Ook is niet bekend of er slachtoffers zijn gevallen.


Wekelijks foto´s van aanrijdingen
De redactie van HaberArnhem krijgt bijna wekelijks foto´s van verschillende aanrijdingen. Uit een selectie van alle inzendingen maken we dan een keuze met de hoop dat de gemeente of politiek hier wat aan gaat doen.

Enorm gevaarlijk tijdens spits
Het kruispunt is extra gevaarlijk omdat je via de Driepoortenweg de Arnhemse wijk Presikhaaf in of uit kunt rijden. Als daar ook heel veel ‘traffic’ bij komt van vrachtwagens, bezorgers en fietsers wordt het een chaos. Soms duurt het extreem lang voor verkeersdeelnemers om alleen al over te steken.


Reacties


Tags assigned to this article:
aanrijdinggevaarlijkste kruispuntp.calandweg

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.