Arnhemmer krijgt 120 uur werkstraf voor vervalsing defensiepas

Arnhemmer krijgt 120 uur werkstraf voor vervalsing defensiepas

Naast een taakstraf van 120 uur krijgt de 28-jarige Arnhemmer ook een maand voorwaardelijke celstraf.
De Arnhemmer had in 2014 een Rijkspas van de defensie vervalst en was in het bezit van wapens. Donderdag legde de rechtbank in Arnhem hem een taakstraf van 120 uur en een maand voorwaardelijke celstraf op. De man moete een ambulante behandeling volgen om onder de maand celstraf uit te blijven.

De man zou een goede schoonzoon voor zijn schoonfamilie willen zijn door hen met de nagemaakte pas te overtuigen dat hij in dienst is bij de defensie. Na een anonieme tip bij de Nationaal Coördinatoren Terrorisme en Veiligheid kwam deze ‘goede schoonzoon’ in beeld. Na een onderzoek kwam er meer boven water. Thuis werden nameklijk de volgende spullen gevonden: nepwapens, een alarmpistool, wurgstokken, vlindermessen en militaria zoals legerkleding en een veldfles.ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.