‘Ik ga naar het vrijdaggebed en drink ook weleens Rakı’

‘Ik ga naar het vrijdaggebed en drink ook weleens Rakı’

De bekende Nederlands Turkse DJ Hakan C was weer geirriteerd door allerlei berichten via facebook en kon het niet laten om weer een reactie te geven. (foto: ArtSaray.nl)


Vrijdaggebed en rakı
Hakan C een van de bekendste Turske DJ’s in Nederland was geergerd: ‘Ik deel af en toe posts over het vrijdaggebed omdat ik me heel close bij Allah voel en dit wil delen met de mensen. Het komt ook weleens voor dat ik dezelfde avond met een kameraad aan tafel zit en rakı drink. Dit deel ik dan ook.’ Voor de leken onder ons, rakı is een Turkse premium drank 45% alcohol.

‘Ik bepaal zelf wat ik doe’
Hakan C krijgt vaker commentaar van ‘schapen’ die alles zwart/wit zien en hem meteen mensen afschrijven als moslims of niet-moslim. Trouwe volgers van Hakan C weten wel degelijk dat Hakan C alles deelt wat hij ervaart en doet. Zonder daar al te geheimzinnig over te doen. ‘Alles wat ik doe, bepaal ik zelf en doe ik ook met eigen wil. Hoe ik ben, hoe ik leef en hoe ik me voel gaat alleen mij aan en Allah. Misschien gaat iemand naar het gebed danzkij mijn post? Dat weten we toch niet!’, aldus Hakan C.

‘Accepteer me zoals ik ben, of ontvolg me gewoon. Dan zijn we allebei van elkaar verlost.’Tags assigned to this article:
bekende djRakıvrijdaggebed

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.