Maandag voorstel VVD over lagere parkeertarieven in Arnhem

Maandag voorstel VVD over lagere parkeertarieven in Arnhem

De fractievoorzitter van de VVD in Arnhem, Leendert Combee, heeft via twitter bekend gemaakt maandag een motie in te dienen in de Arnhemse raad. Het voorstel zal naar alle waarschijnlijkheid gaan over lagere parkeertarieven in Arnhem.


Reactie Cor Molenaar over lagere parkeertarieven
Combee kwam met zijn reactie naar aanleiding van een tweet van marketingexpert Cor Molenaar. Molenaar roept al jaren dat binnensteden zich moeten aanpassen aan de huidige wereld en moeten kunnen concurreren met online winkels. Lagere parkeertarieven horen daar dan bij! ‘Gaat er dan toch beweging in komen? Winkeliers willen lagere parkeertarieven om klanten te trekken’.

Inmiddels heeft de fractievoorzitter van de VVD al duidelijk gemaakt dat maandag een motie over het verlagen van de parkeertarieven in Arnhem ingediend zal worden. Hoe het college of andere partijen in Arnhem gaan reageren is nog niet bekend!
67 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.