Foutje! De Graafschap spelersbus haalt supporters FC Twente op

Foutje! De Graafschap spelersbus haalt supporters FC Twente op

De vervoersmaatschappij maakt een grote blunder. Supporters die vanuit Lichtenvoorde met de bus naar de wedstrijd tussen FC Twente – FC Groningen wilden gaan, moesten gebruik maken van een ‘blauw-witte’ spelersbus van de Graafschap.
In eerste instantie wilden de supporters van supportersvereniging van FC Twente in Oost-Gelre niet in deze bus stappen. Naar het stadion van FC Twente rijden zagen ze als ‘niet helemaal handig’ en ‘vragen om problemen’. De vervoerder kwam met een bemiddeling. De supporters zijn met deze bus naar de vervoerder in Groenlo gereden en vanuit daar in een andere bus gestapt om naar het stadion in Enschede te komen.Reacties


Tags assigned to this article:
EnschedeFC TwenteGraafschapGroenlospelersbus

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.