Succesvolle GrillRestaurant Mangal opent 2e vestiging in Deventer

Succesvolle GrillRestaurant Mangal opent 2e vestiging in Deventer

GrillRestaurant Mangal uit Apeldoorn breidt uit met een tweede vestiging in Deventer. De GrillRestaurant in Apeldoorn staat bekend om haar speciale gekruide Adana kebap spies (heerlijk Turks gekruid vlees) dat van oorsprong uit Turkije komt. Veel bezoekers komen dan ook speciaal naar Apeldoorn om Adana kebap te eten van ‘Harun Usta’.


Veel tevreden reacties van bezoekers
De vestiging van Mangal in Apeldoorn is een succes. Dit blijkt uit de vele recencies en reacties van bezoekers. Veel Adana kebap liefhebbers komen speciaal naar Mangal om te genieten van speciaal gekruide vlees. Volgens bronnen dichtbij mangal is het ook haast onmogelijk om bij Mangal Apeldoorn te eten zonder van te voren reserveren.

Opening 2e vestiging in Deventer
Helemaal toevallig is het dus niet dat Mangal een tweede vestiging opent aan de Karel de Groteplein in Deventer. Deventer telt nu eenmaal bijna 15.000 Turken en is daarom een extra interessante locatie voor Mangal. De vestiging in Deventer is volgens het bedrijf elke dag geopend van 11:00 tot 23:00 uur. Meer info via 0570-866 233 of 06 3959 4409

Ook zo een artikel?Tags assigned to this article:
adana kebapMangal ApeldoornMangal Deventer

10 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.