Alle sporters boksacademie Delibas hebben zelfde outfit

Alle sporters boksacademie Delibas hebben zelfde outfit

Dogan Copyshop en Drukkerij plaatste onlangs een post met een foto van een exlusieve opdracht. Het bijzondere hieraan was dat het ging om tenues van boksers en boksertjes van boksacademie Delibas. Bokser Orhan Delibas is nog steeds een levende legende en verzorgt tegenwoordig bokstrainingen in Arnhem.


Delibas alleen verder met Boksacademie
Orhan Delibas gaat tegenwoordig alleen door het leven met zijn boksacademie. De sportmannen en vrouwen moesten natuurlijk wel allemaal een herkenbare presentatieoutfit hebben tijdens wedstrijden en trainingen. Bronnen dichtbij Orhan Delibas verklaarden dat onder andere Ozkara Advocaten beschikbaar werd gevonden als sponsor.

Boksaacademie

Maar liefst 34 bokstenues werde klaar gemaakt en snel geleverd aan Boksacademie Delibas met een logo van Ozkara Advocaten en Boksacademie Delibas. Hoelang de sponsoring tussen beide partijen door zal gaan is niet bekend gemaakt.Tags assigned to this article:
Ismet OzkaraOrhan Delibas

145 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.