Commotie naar aanleiding van bikini-foto Turkse GTST-actrice

Commotie naar aanleiding van bikini-foto Turkse GTST-actrice

Dilan Yurdakul, beter bekend als Aysen Baydar van GTST, heeft wat foto’s gepost in bikini. Volgens Turks.nl deed ze dit voor haar collega Everon Jackson die een eigen onderbroekenlijn heeft. Ze poseerde samen met voormalig Mr. Universe Nederland Demain Overduijn.


Slet of Werk?
Op social media was er veel commotie naar aanleiding van de bikini foto’s van Aysen Baydar (Dilan Yurdakul). Veel voor-en tegenstanders riepen van alles naar elkaar omdat Dilan Yurdakul nu eenmaal een Turkse naam heeft. En dan ligt ‘naaktheid’ altijd iets gevoeliger. Ze werd zelfs voor slet uitgemaakt! Anderen vonden haar weer een held, omdat veel Turken een zusje hebben die ook ligt te zonnen in Bodrum.

Dilan Yurdakul artikel

Turkse Survivor veel erger
Opvallend is wel dat veel Turken in Nederland en Belgie ook gewoon kijken naar Turkse serie’s of programma’s waarbij er meer Dilan Yurdakul’s te zien zijn. Laten we het dan helemaal niet hebben over Survivor Turkije. Daarom is het vreemd dat Dilan Yurdakul en haar fans worden aangevallen vanwege een bikini-foto! Het is toch haar lichaam?

Wij gaan bewust niet in de kwestie of dit wel of niet haram is! Dit is namelijk net zo Haram als naaktvrouwen in de Turkse serie Kiralik Ask of andere Turkse serie’s waar moslimgezinnen massaal naar kijken!


Reacties


Tags assigned to this article:
Aysen BaydarBolas underwearDilan YurdakulGTST

1 comment

Write a comment
  1. Ihsan 2 maart, 2016, 10:46

    Wie interesseerd het of het haram is of niet? Als je daar mee bezig bent stel je echt de verkeerde prioriteiten in het leven. Het is triest en barbaars dat mensen haar lastig vallen om een bikini foto. Alsof ze zelf heilig zijn. Walgelijk.

Only registered users can comment.