Addy Plieger steunt VVD met verlagen parkeertarieven in Arnhem

Addy Plieger steunt VVD met verlagen parkeertarieven in Arnhem

De fractievoorzitter van de ChristenUnie in Arnhem, Addy Plieger, kwam woensdagochtend met een mededeling dat als steun opgevat kan worden voor het voorstel van de VVD om de parkeertarieven in Arnhem te verlagen. Eerder maakte Leendert Combee van de VVD al bekend dat het met een voorstel zal komen.


Parkeertarieven in binnenstad Arnhem
De fractie van de VVD in Arnhem maakte eerder al bekend graag de parkeertarieven in de binnenstad van Arnhem te willen verlagen. Om zo de ondernemers en de consument tegemoet te komen. Niet alle gemeenteraadsfracties staan te wachten op het voorstel van de VVD. Maar na het zoveelste faillisiment van een winkel in de binnenstad van Arnhem lijkt het onwaarschijnlijk dat de parkeertarieven zo hoog zullen blijven.

Plieger: Niet toekijken
Addy Plieger was positief (Christen UnieO) en duidelijk met haar reactie die zijn via twitter de wereld in stuurde: ‘Verschillende inzichten zullen blijven, maar het is nu vijf voor twaalf (of later). Niet langer toekijken. #verlagen_parkeertarieven
74 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.