Gemeente lanceert Arnhem.zoektcollega.nl voor werklozen

Gemeente lanceert Arnhem.zoektcollega.nl voor werklozen

Sinds kort kunnen werknemers in Arnhem ‘geschikte’ kandidaten vinden via Arnhem.zoektcollega.nl. (foto: screenshot youtube)

Arnhem.zoektcollega.nl is een website van de gemeente waarbij mensen met een bijstandsuitkering zich in de etalage kunnen zetten.


Arnhem.zoektcollega.nl
In een verklaring op de site van de Gemeente legt wethouder van Burgsteden het volgende hierover: “Onder de Arnhemmers met een bijstandsuitkering barst het van de talenten”, zegt wethouder Ine van Burgsteden. “Deze mensen willen niets liever dan aan het werk. Op de website Arnhem.zoektcollega.nl kunnen werkgevers heel eenvoudig de profielen van kandidaten bekijken. Bovendien zijn deze mensen per direct beschikbaar. Hopelijk worden via deze weg de nodige matches gerealiseerd.”

Als alles gaat zoals het hoort kunnen werkgevers op een laagdrempelige en eenvoudige manier zoeken naar geschikte kandidaten voor hun bedrijf. Uiteindeijk is het doel om mensen met een uitkering aan een baan te helpen.
2 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.