´Turkse´dame steelt lege flessen van Michella Kox

´Turkse´dame steelt lege flessen van Michella Kox

Volgens Michella Kox, bekend van fashionwinkel Michella’s, heeft een ´Turkse´ mokkel lege flessen uit haar tuin gestolen. Of althans dat wilde deze dame proberen. De bekende Kox hoorde na een dutje dat de honden blaften en nam een kijk je in haar tuin. Tot haar verbazing zag ze een ´Turkse´ dame met een Tribute-tasje die lege flessen in het tasje stopte. De dame haalde de flessen uit een Albert Heijn-winkelwagen in de tuin van Michella Kox. (foto: screenshot facebook)


Jij moet uit mijn tuin
Michella was woedend en liet dat ook merken aan de dame : ‘Wat ben jij aan het doen mafkees? Jij moet uit mijn tuin! ‘Sorry buurvrouw, sorry buurvrouw’ zei de verdachte dame. Michella kende de dame niet eens, en ze had namelijk ook geen eens een Turkse buurvrouw. Dit zei de eigenaresse van fashionwinkel Michella’s in een filmpje die ze zelf deelde via social media.

Mafkees en Stront Turk
Michella was duidelijk aangeslagen en stuurde flessendief ook meteen weg uit haar tuin: ‘Ze was 55-60 jaar, kon haar moeilijk gaan slaan. ‘Jij moet maken dat je uit die tuin komt, mafkees, StrontTurk, sorry hoor maar ben helemaal niet racistisch, maar het zal je maar gebeuren…’

Of de dame daadwerkelijk Turks is niet bekend. Michella heeft namelijk geen ID-gezien van de verdachte in haar tuin.Tags assigned to this article:
Michella KoxMichella's Arnhem

13 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.