29 stadsappartementen Musis Parc binnen 3 maanden volledig verhuurd

29 stadsappartementen Musis Parc binnen 3 maanden volledig verhuurd

De 29 stadsappartementen van Musis Parc zijn voor oplevering volledig verhuurd. De verhuur werd verzorgd door Strijbosch Thunnissen Verhuurmakelaars uit Arnhem in opdracht van Mutos City Apartments.
ARNHEM – Alle 29 appartementen zijn binnen drie maanden verhuurd. De transformatie van het oude kantoor van Vivare aan de Velperbuitensingel 9 naar 29 appartementen van Musis Parc verloopt voorspoedig. Alle bewoners krijgen op 15 en 16 maart a.s. de sleutel van hun nieuwe appartement.

“Wij hebben ons bij dit project specifiek gericht op de doelgroep van jong werkenden die echt kiezen voor kwalitatief hoogwaardig wonen in de stad. Door de toevoeging van een eigen parkeerdek achter het pand was parkeren voor deze doelgroep ook geen issue meer” , aldus Bas Bosman, verhuurmakelaar bij Strijbosch Thunnissen.

De aanvragen voor nieuwe appartementen in en rondom het centrum van Arnhem blijven onverminderd hoog. En dat is maar goed ook roept Bosman. “Achter de schermen zijn wij druk bezig met twee nieuwe transformaties, deze zullen we later dit jaar gaan verhuren”. Desondanks blijft het aanbod achter bij de vraag, zo stelt Bosman: “mocht er binnenkort een nieuw project worden gestart, dan hebben wij nu al voldoende kandidaten in onze database”.Tags assigned to this article:
KoopwiningMusis Parc

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.