Debat over het Oekraïne-akkoord in Arnhem met Paul Tang en Harry van Bommel‏

Debat over het Oekraïne-akkoord in Arnhem met Paul Tang en Harry van Bommel‏

In de aanloop naar het referendum over het samenwerkingsakkoord met Oekraïne op 6 april gaan Eurodelegatieleider Paul Tang (PvdA) en Tweede Kamerlid Harry van Bommel (SP) donderdag 17 maart in Arnhem met elkaar in debat.


Aanwezigen kunnen zich laten overtuigen door voorstander van samenwerking Tang of tegenstander Van Bommel. Of zich laten informeren door de bijzondere gasten in het voorprogramma. Er worden unieke beelden uit Oekraïne getoond, gemaakt door prijswinnend journaliste Laura Starink (onder andere voor NRC), inzichten en analyse geboden door hoofd Oost-Europa van de OVSE, Bob Deen, en anekdotes gedeeld door Arnhems Tweede Kamerlid John Kerstens, die familiebanden heeft met Oekraïne.

Datum: donderdag 17 maart

Locatie: Coehoorn Centraal, Theaterzaal CC3, Coehoornstraat 17

Aanvang: 20:00 uur (inloop met koffie en thee: 19:30 uur)

Toegang is gratis.Tags assigned to this article:
Oekraïne-akkoordPvdA ArnhemSP Arnhem

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.