Openingsdatum megasupermarkt in Presikhaaf bekend geworden

Openingsdatum megasupermarkt in Presikhaaf bekend geworden

Guven Supermarkt gaat volgens een woordvoerder van het bedrijf volgende week woensdag of donderdag open. De Turkse supermarkt is al een tijdje bezig met de verbouwing en komt volgens de eerste berichten met een supernieuwe winkel.


In eerder instantie werd bekend gemaakt dat de supermarkt aan de honingkamp in Presikhaaf op 1 maart open zou gaan. Dit werd niet gehaald vanwege heel veel verschillende redenen.

Bomvolle winkel
Een verslaggever van HaberArnhem mocht binnen kijken en kwam er achter waarom alles zo lang duurde. ´Er is niets overgebleven van de Aldi. Alles is vernieuwd en 1400 vierkante meter vul je niet zomaar! Uit verschillende reacties van wijkbewoners weten we dat iedereen met smart wacht op de opening. We hebben in ieder geval al wel wat foto´s voor de lezers:Tags assigned to this article:
Turkse supermarktoorlog

131 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights