Turkije: ‘We hebben jullie 3 miljard euro niet nodig’

De Turkse vice-voorzitter van de regeringspartij Partij voor Rechtvaardigheid en Ontwikkeling, Mehmet Ali Şahin, heeft woedend gereageerd op de uitspraak van premier Mark Rutte. Die liet weten dat Turkije in ruil voor drie miljard euro “verplicht is” de vluchtelingenstroom naar nul terug te dringen.
Şahin reageerde met afschuw
Şahin reageerde met afschuw op Rutte, de EU-voorzitter. “We hebben jullie drie miljard euro niet nodig. Turkije zal zich niet laten leiden door dit soort onbeschofte dreigementen”, zei de voormalige Turkse vicepremier en minister van Justitie en ging verder: “Wat heeft Europa in godsnaam tot nu toe gedaan?”

Lees meer via TurkseMedia.nl
Tags assigned to this article:
RutteTurkijevluchtelingen

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights