Wat doet Rob Sprang bij de Kansenfabriek?

Als Kansenmakelaar is Rob Sprang drukdoende om Kansen te creëren voor mensen die ondersteuning nodig hebben, omdat ze het zelf anders niet voor elkaar krijgen: om een baan te vinden, om de deur uit te gaan en/of plezier te maken. Deze Kansen brengt Rob vervolgens in beeld via www.kansenkaarten.nl, via Facebook en Twitter en nu ook -dankzij WieVrie Technology- via Applicatie: de Kansenfabriek. Kansenfabriek in ’t Broek
Waarom? Rob wil mensen laten weten dat er in Arnhem veel Kansen zijn en dat je om deze te pakken geen volle portemonnee nodig hebt. Het is namelijk de bedoeling deze aangeboden Kansen te ruilen op basis van wat je ‘wel’ in huis hebt, bijvoorbeeld door zelf een Kans aan te bieden of door een tegenprestatie te leveren in de Kansenfabriek.

Kortom, in de Kansenfabriek gaat om samen mooie dingen en zinvolle dingen. Doet u ook mee?Tags assigned to this article:
KansenfabriekRob Sprang

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights