Grootste Turkse supermarkt van Nederland opent volgende week

Grootste Turkse supermarkt van Nederland opent volgende week

Niet in de Randstad waar veel Nederlandse Turken wonen, maar in Gelderland zal de grootste Turkse supermarkt  komen. Ozbaktat Apeldoorn opent volgens de laatste berichten uit Apeldoorn een nieuwe megasupermarkt met 2000 vierkante meter aan vloeroppervlak.  Apeldoorn krijgt hiermee de grootste Turkse supermarkt van Nederland.


Vestiging Dirk van den Broek overgenomen
Het bedrijf met een zeer breed assortiment is al jaren een vaste adres voor bewoners in Apeldoorn en omstreken. Ozbaktat Supermarkt heeft sinds kort een vestiging van Dirk van den Broek aan de Talingweg overgenomen en bijna alles verbouwd. Een verslaggever van HaberArnhem mocht al binnen kijken en sprak ook met bewoners die massaal langs kwamen om te kijken.

Eigen slagerij en bakkerij
Ozbaktat Supermarkt doet er alles aan om de klant zo goed mogelijk te helpen. De nieuwe winkel krijgt een eigen slagerij en een bakkerij. Ozbaktat zorgt met de nieuwe winkel ook voor meer beleving in de wijk en extra werkgelegenheid.

Bewoners positief over komst Turkse supermarkt
De reacties in Apeldoorn zijn positief. Veel voorbijgangers vinden de winkel er van buiten prachtig uitzien en wachten met spanning op de opening. ‘Het is toch iets bijzonders! Ik kom al jaren in die kleine winkel, en kan kan maar niet wachten. Ik ben nu al fan’, aldus een voorbijganger.


Reacties3 comments

Write a comment
 1. best stocks available 9 september, 2017, 05:19

  Wow, this piece of writing is fastidious, my sister is analyzing
  these things, thus I am going to convey her.

 2. Silvia Odete Morani Massad 5 september, 2017, 18:08

  Hi there just wanted to give you a quick heads up and let you
  know a few of the images aren’t loading properly. I’m not sure why but I think its a linking
  issue. I’ve tried it in two different browsers and
  both show the same results.

Only registered users can comment.