VIDEO Afgehakte hoofd Amzieb (23) signaal aan iedereen die wil praten

VIDEO Afgehakte hoofd Amzieb (23) signaal aan iedereen die wil praten

Het slachtoffer van de bizarre liquidatie van de 23-jarige Nabil Amzieb is meer dan alleen een liquidatie. Volgens de Telegraaf wilde Nabil Amzieb een getuigenverklaring afleggen ten gunste van Benaouf. A. Benaouf werd in 2014 veroordeel tot tien jaar cel voor betrokkenheid bij de liquidatie Najeb. B. 


Volgens de Telegraaf was dit weer een een goede vriend van de beruchte crimineel Gwenette Martha, die in mei 2014 in Amstelveen werd geliquideerd. Dit soort vormen van liquidatie kwamen in Nederland amper voor, voor zover wij dat kunnen onderzoeken. De opdrachtgevers van deze Marokkaanse liquidatie zijn duidelijk boos.

Hoofd en lichaam deze weeg gevonden
Het hoofd en het lichaam van de 23-jarige Nabil Amzieb werden deze week gevonden. Zijn hoofd werd woensdagochtend aangetroffen voor de Fayrouz Lounge aan de Amstelveenseweg in Amsterdam. Zijn lichaam werd dinsdag gevonden in een uitgebrande auto in Amsterdam-Zuidoost.

De opdrachtgevers van deze Marokkaanse liquidatie geven duidelijk een signaal af aan iedereen die wil getuigen of een verklaring wil afgeven aan de politie. Het lijkt er dus op dat alles wordt gedaan om de mensen de mond te snoeren. En Nabiel Amzieb heeft dat zelf ook helaas moeten ervaren.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.