Derde elftal AZ 2000 (ex-AFC Arnhem) wint ook tweede wedstrijd

Derde elftal AZ 2000 (ex-AFC Arnhem) wint ook tweede wedstrijd

Het derde elftal van AZ 2000 (zondag), dat  alleen maar bestaat uit ex-afc Arnhem spelers, heeft ook thuis gewonnen van Eldenia. Hiermee komt het elftal op zes punten na twee gespeelde wedstrijden.

Voor de rust kreeg AZ 2000 veel kansen alleen werd er maar een keer gescoord. De man met de fluwelentrap Mustafa Kermen scoorde de 1-0 voor de thuisploeg. Nog voor rust werd de gelijkmaker gemaakt door het derde elftal van Eldenia dankzij persoonlijke fouten van AZ. Kermen werd voor de rust ook preventief gewisseld vanwege een lichte blessure.


Hattrick van Texacoboy
Toen Mustafa Kermen ‘Texacoboy’ in de tweede helft weer inviel scoorde hij twee keer en maakte hij een echte hattrick. Cihan Ozcelik zorgde voor de 4-1 voor de thuisploeg. De 4-2 door Eldenia werd gemaakt toen de defensie van AZ 2000 niet goed oplette.

Veel blessuregevallen bij AZ 2000
‘De beer’ Zeynel Kaya blesseerde zich tijdens de warming-up en na tien minuten spelen raakte Oktay Aydemir ook geblesseerd. Hij kon niet meer verder vanwege hevige pijn. Mustafa Toprak raakte in de tweede helft ook geblesseerd en moest noodgedwongen naar de kant. De trainer was ondanks alle blessuregevallen tevreden met de overwinning. ‘We hebben 90 minuten lang goed gevoetbald, ondanks dat we ook een gevecht hadden met veel blessuregevallen’
1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.