Eigenaar onvindbaar na verschrikkelijke aanval in Klarendal

Eigenaar onvindbaar na verschrikkelijke aanval in Klarendal

Mayke Willemsen liet woensdagavond rond 23:00 uur haar hond uit naast het veldje van speelplaats de Leuke Linde in Klarendal. Lola, een witte golden retriever, werd ongeveer rond 23:00 uur aangevallen door een witte Amerikaanse bulldog. Dit gebeurde waar de eigenaar van de Amerikaanse bulldog bij was. 


Verschrikkelijke aanval door bulldog
Lola heeft de aanval van de bulldog ter nauwernood overleefd, maar volgens haar eigenaar was de dierenarts 1,5 uur lang bezig om alle wonden dicht te naaien. Mayke Willemsen deed haar oproep via facebook en probeert zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Eigenaar bulldog in Klarendal
Mayke Willemsen probeert nu met verschillende oproepen te achterhalen wie de eigenaar van ‘Diesel’ is. De eigenaar is namelijk in Klarendal ‘onvindbaar’ en Mayke moest hierdoor zelf een enorme rekening betalen aan de dierenarts. In haar oproep vraagt ze ook of de eigenaar van de witte bulldog zich kan melden zodat de kosten mogelijk afgehandeld kunnen worden via een WA-verzekering.

Help jij Mayke Willemsen ook om de eigenaar van ‘Diesel’ te vinden?


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.