Mocro-oorlog: Amsterdammers leven in angst na onthoofding Nabiel Amzieb

Mocro-oorlog: Amsterdammers leven in angst na onthoofding Nabiel Amzieb

Een shishalounge in Amsterdam is tegenwoordig alles behalve veilig, vooral als daar veel Marokkaanse klanten komen die ook heel toevallig een ‘hoofdkwartier’ hebben in zo een shisha lounge. Je weet namelijk nooit als gewone burger wat voor rol de eigenaar eventueel speelt in de zogenoemde Mocro-oorlog.


Fayrouz Lounge landelijk bekend
Fayrouz Lounge, inmiddels al gesloten, heeft landelijk bekendheid gekregen toen in 2014 Mohammed el Mayouri door twee mannen werd neergeschoten in de Schinkelbuurt. Later werd de Turk Gokhan.C en zijn crime-partner Heinrich. A opgepakt omdat ze in een gestolen BMW voor Fayrouz-lounge aan het wachten waren met een ‘liquidatiepakket’.

Getuigen onthoofde hoofd Nabiel Amzieb
De politie probeert nu tevergeefs na de onthoofding van Nabiel Amzieb getuigen te vinden en gaat adverteren via facebook. Met deze advertenties zal men in verschillende buurten oproepen doen om tips te krijgen van getuigen en anderen die meer weten.

Praten met de politie
De actie van de politie lijkt hopeloos omdat Amsterdammers in angst leven na de zoveelste liquidatie in de zogenoemde Mocro-oorlog. Elkaar verlinken of meer informatie met de politie delen over ee liquidatie kan consequenties hebben voor iedereen.
1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.