Chico’s Place: Bekendste kebabzaak van heel Nederland

Chico’s Place: Bekendste kebabzaak van heel Nederland

Chico’s Place in Arnhem doet er alles aan om op te vallen en de aandacht te trekken van de klanten. De bekende Kebabzaak aan de Looierstraat in Arnhem is niet alleen in Arnhem en omstreken bekend. Ook buiten Arnhem heeft Chico’s een naam opgebouwd. Een trouwe bezoeker van Chico vertelde ooit eens: ‘Chico weet van alle klanten precies wat ze willen in hun broodje’.


Gratis Doner menu-actie
Chico heeft nu een weer een reclamecampagne bedacht om een gratis Doner menu weg te geven. Diegene die de meeste likes krijgt, maakt kans op een Doner menu. Je moet wel eerst de vraag beantwoorden ‘waarom jij niet zonder Doner kunt leven….’

Chicos place 2

Enorme naamsbekendheid
Chico’s laat niets achterwege om zijn naamsbekendheid te vergroten. Niet iedereen zit altijd te wachten op de reclamecampagnes van Chico’s, maar hij bereikt wel zijn doel doordat mensen het steeds hebben over Chico’s Place. Zelfs wij schrijven hier een artikel over.


Wilt u ook zo een artikel?


Tags assigned to this article:
bekende kebabzaapChicos placekebablahmacun

100 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights