Kuzu pakt Rutger (PowNed) hard terug na racisme-video over Bijlmer

Kuzu pakt Rutger (PowNed) hard terug na racisme-video over Bijlmer

Tunahan Kuzu van beweging Denk heeft geen problemen meer met een fractievoorzitter(PvdA) die bepaalde wat hij wel en niet moet zeggen. Tegenwoordig roept hij van alles tegen PowNed en anderen als zij met belastinggeld van ons allemaal racistische filmpjes maken.


Safari filmpje Bijlmer is satire
Omroep PowNed brengt nu opeens naar buiten dat het filmpje over de Bijlmer ‘satire’ was naar aanleiding van de Libelle Tour door de Bijlmer. Dat donkere mensen als aapjes werden neergezet in een safari en dat je ze mocht voeren is humor volgens PowNed.

Kuzu pakt Rutger hard terug
PowNed verslaggever Rutger haalt alles uit de kast om Kuzu boos te maken. Zo maakt Rutger weer de vergelijking met media in Turkije en de rol van president Erdogan om Kuzu persoonlijk aan te vallen in het interview. Terwijl Kuzu gewoon hard terugslaat en Rutger duidelijk maakt dat we in Nederland zijn. Kijk zelf verder:


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.