Politie ontdekt hennepplantage aan de Broekstraat

De politie heeft maandagochtend een hennepplantage ontdekt aan de Broekstraat in Arnhem. Om hoeveel planten het exact ging is niet bekend. (foto:archief)

Al langer klachten over hennepgeur
Volgens buurtbewoners waren er al langer klachten maar ‘werd er niets mee gedaan’. Omdat de planten pas recent zijn geoogst is het niet helemaal vast te leggen om hoeveel planten het ging. Inmiddels is alles opgeruimd door de politie.

Een buurtbewoner vertelde verder dat het eigenlijk veel te lang heeft geduurd tot dat de politie actie ondernam. ‘Die gasten die alles komen installeren wonen niet eens in de wijk. Als ze dan vaak in en uit gaan weet je genoeg.’Tags assigned to this article:
Broekstraathenneplantage

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.