Turkse wethouder emotioneel na aanslag in Ankara

Turkse wethouder emotioneel na aanslag in Ankara

PvdA-wethouder Yasin Torunoglu kon het niet meer laten om stil te zijn naar aanleiding van de zoveelste aanslag in Turkije. De bekende wethouder was boos en liet dat ook duidelijk maken via zijn post via facebook: ‘Ik Krijg vreselijke fotos doorgestuurd van familie in Ankara. De bomaanslag heeft plaatsgevonden op de plek waar ik tijdens mijn stage elke dag op de bus aan het wachten was.’


Ben erg benieuwd wat de NOS gaat doen?
De PvdA-wethouder mengt zich ook in de discussie door de NOS te benoemen als omroep. NOS en Turkije-correspondent Lucas Waagmeester hebben er een beroep van gemaakt om terroristen in Turkije geen terroristen te noemen.

#stopwarmakelove
Yasin Torunoglu komt met een citaat van een terrorisme deskundige Beatrice de Graaf: ‘Volgens de definitie van terrorisme deskundige Beatrice de Graaf tijdens #dwdd #university voldoet deze aanslag aan een terroristische aanslag. Ben erg benieuwd of dat de #nos de daders als terroristen of als vrijheidsstrijder bestempeld. #stopwarmakelove’

Reacties1 comment

Write a comment
  1. 4k video downloader 4.2 license key 16 november, 2017, 23:18

    I dugg some of you post as I thought they were very beneficial invaluable

Only registered users can comment.