Feestelijke opening Turkse megasupermarkt om 12:00 uur

Feestelijke opening Turkse megasupermarkt om 12:00 uur

De Turkse megasupermarkt Guven supermarkt zal dinsdagmiddag (vandaag) om 12:00 uur een feestelijke opening houden. Het management van het bedrijf heeft aangegeven dat bezoekers ontvangen gaan worden met hapjes en Turkse thee.


Voormalige locatie Aldi
De supermarkt aan de honigkamp gaat dinsdagmiddag officieel open na een periode van verbouwing. In de Arnhemse wijk Presikhaaf wachtte men heel lang op een nieuwe winkel in de voormalige locatie van de Aldi. De Turkse megasupermarkt wordt ook direct veel groter dan de Aldi.

Met 1400 vierkante meter aan oppervlakte wordt Guven supermarkt de grootste Turkse supermarkt van Arnhem.
1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights