Politie: 17 Volkswagens gestolen in Arnhem-Zuid

Politie: 17 Volkswagens gestolen in Arnhem-Zuid

De politie presenteerde weer de auto-inbrakenkaart van 16 februari t/m 14 maart 2016. Hierin werd aangegeven dat maar liefst 12 keer werd ingebroken in auto’s in Arnhem-Zuid. En een keer werd er geprobeerd om in te breken wat mislukte.


Nagenoeg allemaal Volkswagens
In totaal werden 17 auto’s meegenomen door inbrekers. In al deze gevallen ging het ook bijna alleen om Volkwagens Golf en Polo’s. De Volkswagens blijven hierdoor nog steeds intrek bij dieven en inbrekers.

Sok gevonden in auto
De politie is inmiddels een van de inbraken extra aan het uitzoeken omdat een sok van een inbreker werd gevonden. De sok wordt door forensische opsporing onderzocht voor DNA-bewijs van een eventuele dader.


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.