Tweede Kamer blijft respectloos zitten tijdens ‘minuut stilte’ slachtoffers Ankara

Tweede Kamer blijft respectloos zitten tijdens ‘minuut stilte’ slachtoffers Ankara

Alle Tweede Kamerleden, die gisteren aanwezig waren, bleven respectloos zitten tijdens ‘een minuut stilte’moment toen Kamerlid Tunahan Kuzu zijn eigen speech gebruikte om een minuut stilte te houden om de slachtoffers van de bomaanslag in Ankara te herdenken. 


Een spontane verzoek van Kuzu om tijdens de besprekingen van de Europese top een minuut stilte te houden kreeg geen steun van de voorzitter van de Tweede Kamer en de andere partijen. Kuzu had namelijk niet van te voren een verzoek ingediend, waardoor iedereen was overvallen om dit ‘ff vlug’ te doen.

VVD: Dit moet op een waardige manier gebeuren
Kamervoorzitter Arib: ‘Dit soort verzoeken horen niet bij het begin van het debat.’ De VVD wilde dit op een waardige en geode manier doen, anders zou het een minachting zijn voor de slachtoffers. De CDA was van mening dat iedereen op een buitengewoon ongemakkelijke situatie wordt gebracht met dit voorstel. Een afhandeling volgens de normale procedure is beter.Reacties


Tags assigned to this article:
AribCDADENKminuut stilte AnkaraTunahan KuzuVVD

8 comments

Write a comment
 1. Moises Maduro 27 december, 2017, 07:35

  Very great post. I just stumbled upon your blog and wished to mention that I have really loved browsing your blog posts. In any case I will be subscribing to your rss feed and I hope you write once more very soon!|

 2. Gigi Brinius 24 december, 2017, 00:51

  It’s hard to come by knowledgeable people on this topic, but you sound like you know what you’re talking about! Thanks|

 3. Devon Schuck 23 december, 2017, 11:51

  I was recommended this blog by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my problem. You are wonderful! Thanks!|

 4. Shaunta Flessner 22 december, 2017, 20:41

  Great information. Lucky me I found your site by accident (stumbleupon). I’ve bookmarked it for later!|

 5. Noel Dinh 22 december, 2017, 15:08

  Hello, Neat post. There is an issue together with your website in internet explorer, might check this? IE nonetheless is the market chief and a huge section of other people will omit your wonderful writing due to this problem.|

 6. Kymberly Daughetee 21 december, 2017, 13:49

  Right now it sounds like Expression Engine is the top blogging platform out there right now. (from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?|

 7. Shanti Lichlyter 16 december, 2017, 16:40

  Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with a few pics to drive the message home a bit, but other than that, this is great blog. A great read. I’ll certainly be back.|

 8. Salim Metin 16 maart, 2016, 15:53

  Het was een kleine moeite voor de kamer om 1 minuut stilte te houden. Met een woord is dit gewoon stom. Dit heeft misschien te maken met liefde dat Nederland voor PKK heeft. Men ziet in NL PKK niet als een terreurgroep, want zij doen NL toch geen kwaad….

Only registered users can comment.