Turkse president met ballen: ‘Turkije nooit klein te krijgen’

Turkse president met ballen: ‘Turkije nooit klein te krijgen’

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft na de recente aanslagen in Ankara gedeeld dat Turkije nooit klein is te krijgen. Ook niet met dit soort laffe aanslagen.


Turkije is voor niemand bang
De Turkse president gaf in het bijzijn van de Azerbeidzjaanse president Ilham Aliyev aan dat Turkije voor niemand bang is en dat de ondersteuners van terreurgroepen in Turkije hier zelf problemen mee gaan krijgen. Aliyev nodigde Erdogan twee keer uit voor een bezoek aan het land. Dit werd tot twee maal toe geannuleerd vanwege terreuraanslagen. Hierop kwam Aliyev zelf naar Turkije voor een staatsbezoek.

Hoe sterker Turkije wordt…
Aliyev was duidelijk tijdens zijn bezoek aan broederland Turkije: “Hoe sterker Turkije wordt, hoe sterker Azerbeidzjan zal zijn. Ons kracht zit in onze eenheid. We staan altijd klaar voor elkaar”,Tags assigned to this article:
AliyevErdoganTurkse president met ballen

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.