Mercedes in trek bij ondernemers dankzij exclusieve HOGIAF korting

by AMS97531A123 | 18 maart 2016 16:00

Mercedes [1]heeft een deal gesloten met ondernemersvereniging HOGIAF. Het gaat om een exclusieve deal met Mercedes personenauto’s maar ook bedrijfswagens. Volgens Nida Bakacak, accountmanager MKB Voordeelkaart [2]bij Hogiaf,¬†betekent exclusief¬†dat het gaat om een heel hoge korting die ondernemers alleen krijgen als ze lid van HOGIAF zijn.


Exclusieve korting voor HOGIAF-ondernemers
Het is zelfs zo hoog en geheim dat niet gedeeld mag worden hoe hoog de korting is. Het mag niet publiekelijk prijs gegeven worden. ‘Wel kunnen we met 99% zekerheid zeggen dat deze korting buiten HOGIAF om niet te verkrijgen is.’ Leden van HOGIAF [3]besparen duizenden euro’s en dat is ook meteen interessant voor anderen die een bedrijfswagen willen aanschaffen. Volgens de laatste berichten zijn er in 2015 50 auto’s verkocht aan HOGIAF-ondernemers.

Waarom Mercedes?
Op een vraag waarom er een deal is met Mercedes kregen wij de volgende reactie: ‘Mercedes is een van onze eerste partners en uit een behoefte-onderzoek bij onze leden bleek dat er veel interesse was voor Mercedes. Wij luisteren naar de behoeften van onze leden en op basis daarvan trekken wij partners aan.’


Endnotes:
  1. Mercedes : http://www.mkbvoordeelkaart.nl/product/mercedes-benz/
  2. MKB Voordeelkaart : http://www.mkbvoordeelkaart.nl/product/mercedes-benz/
  3. Leden van HOGIAF : http://www.mkbvoordeelkaart.nl/product/mercedes-benz/

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/03/18/mercedes-in-trek-bij-ondernemers-dankzij-exclusieve-hogiaf-korting/