VIDEO Politie zoekt naar ‘bekende’ pinpas-crimineel met grote neus

VIDEO Politie zoekt naar ‘bekende’ pinpas-crimineel met grote neus

Een oplichter met een grote neus heeft op een bijzondere manier geprobeerd om niet op te vallen tijdens het pinnen. De bekende crimineel kreeg landelijk bekendheid toen hij met zijn hand probeerde om zijn gezicht en grote neus onherkenbaar te maken.


Pinpas was van een geldezel
De pinpas waar de man geld mee opnam was van een geldezel. Een geldezel is een persoon die tegen vergoeding zijn pinpas ‘úitleent’ aan iemand anders. Zo kan deze onbekende persoon geld laten storten op deze rekening zonder dat zijn identiteit bekend word. Er zijn nog helaas teveel ‘dombo’s’ die dit doen als ze aankopen doen via marktplaats.

Crimineel met grote neus
De politie in Gelderland is dus op zoek naar deze ‘bekende crimineel’: Die is op zoek naar de man: ongeveer 20 jaar oud, licht getint, met een fors postuur, een grote neus, dikke lippen en ‘opvallend dikke handen’.
Tags assigned to this article:
crimecrimineel met grote neusDiefstal

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights