(16+) Verschrikkelijke foto’s van bomaanslag in Istanbul

(16+) Verschrikkelijke foto’s van bomaanslag in Istanbul

De steunpilaren van de PKK proberen nog meer chaos te veroorzaken in Turkije dan al het geval was. Zaterdagochtend blies een zelfmoordterrorist zich op aan de Istlikla Caddesi, de drukste winkelstraat van Istanbul.


Driedoden bij Istiklal Caddesi
Volgens de eerste berichten zijn er vier doden en meer dan tien gewonden. Later meer informatie hierover.

Aanslag istanbul
De straat is inmiddels hermetisch afgesloten en niemand wordt toegelaten op de plek waar de explosie plaatsvond. Hoewel het nog niet helemaal zeker is, gaan we er van uit dat een zelfmoordterrorist, die volgespoten is met drugs, deze aanslag heeft gepleegd.Tags assigned to this article:
Aanslag IstanbulIstanbulistikla caddesiPKK

7 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.