Wat ging burgemeester Herman Kaiser doen in China?

De burgemeester van Arnhem, Herman Kaiser, is gisterenavond terug gekomen uit China. De Gelderse hoofdstad heeft een partnerstad in China (Wuhan).


Kaiser terug van bezoek aan partnerstad Wuhan
Kaiser was niet alleen op werkbezoek naar China. Samen met een handelsdelegatie en wethouder Ron Koning was hij in de Chinese stad om gesprekken te voeren met lokale bedrijven. Kaiser was tevreden over het bezoek aan China. Via twitter meldde hij: ‘Wethouder Ron Konig en ik kijken met handelsdelegatie terug op geslaagd werkbezoek.’

Arnhemse ondernemers naar Turkije
Kaiser wil ook heel graag op werkbezoek naar Turkije, met een delegatie van Turkse en Nederlandse ondernemers uit Arnhem. De Turkse ondernemersvereniging TOV was bezig met het organiseren van een werkbezoek aan Turkije.Tags assigned to this article:
Herman kaiserpartnerstad Wuhanwerkbezoek Turkije

82 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights