Politieagenten Elst verliezen futsalwedstrijd tegen Turken

Politieagenten Elst verliezen futsalwedstrijd tegen Turken

Het zaalvoetbalteam van de Politie in Overbetuwe werd al enige tijd uitgedaagd door de mannen van de Turkse Stichting Anadolu uit Elst. Afgelopen donderdag troffen beide teams elkaar dan ook voor het eerst tijdens de kraker van Overbetuwe.
Nipte overwinning voor Anadolu
De kraker van Overbetuwe werd gewonnen door de Turkse stichting Anadolu. Het ging niet makkelijk voor de mannen van de Turkse stichting. DeĀ agenten van de politie Overbetuwe deden er alles aan om niet te verliezen. Helaas lukte dat niet! De eindstand was dan ook nipt in het voordeel van de Turken: 7-6.

Ondanks de kraker ging het er sportief aan toe en was iedereen tevreden. Bronnen bij de politie melden dat er wel degelijk binnenkort een rematch gaat volgen.


Reacties


Tags assigned to this article:
Elstpolitie overbetuwestichting Anadolu

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.