Succesteam Elsweide wint ook van Spero E2

Succesteam Elsweide wint ook van Spero E2

De E1 van Elsweide, onder leiding van succescoach Harun Koprulu, won ook zaterdag thuis van van Spero E2. Elsweide staat hiermee derde in de competitie (1e klasse)┬ámet twaalf punten uit vier wedstrijden. Koploper Jonge Kracht heeft 15 punten uit vijf wedstrijden en AVW ’66 12 punten uit vier wedstrijden.


Ruststand 0-0
In de eerste helft ging het allemaal iets beter dan vorige week. Alhoewel de trainer van Elsweide vond dat er wel heel moeilijk werd gevoetbald. De thuisploeg scoorde niet, maar de tegenstander had ook geen kansen om te scoren.

In de tweede helft veranderde het een en ander. Na een paar minuten werd er meteen gescoord door Elsweide en kwam de thuisploeg op 1-0. De wedstrijd werd spannender en beide team kregen meer kansen. Na de 2-0 van Elsweide was de vierde overwinning op rij een feit. De doelpunten van Elsweide werden gemaakt door Furkan Tekin en Diyar Varisli.Tags assigned to this article:
AVW '66ElsweideElsweide E1Jonge KrachtSpero

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights