VIDEO Hoezo geen bewijs dat God niet bestaat?

VIDEO Hoezo geen bewijs dat God niet bestaat?

Een filmpje, dat te zien is via YouTube, laat duidelijk zien hoe mensen tegenwoordig omgaan met het bestaan van God of Allah. Velen willen een bewijs zien alvorens ze geloven in God. Want men denkt dat alles zichtbaar moet zijn met de blote oog, alvorens het bewezen kan worden.


Veel oorlogen en misstanden
Net als deze tandarts wordt er vaak verwezen naar oorlogen en allerlei misstanden in de wereld. Als er een God zou zijn, zou dit allemaal niet gebeuren. In het filmpje reageert de patient ook dat hij dat hij ook niet geloofd in tandartsen. Hij legt even haarfijn uit waarom hij dat niet doet:
Tags assigned to this article:
Bestaat GodbijbelgeloofKoranwaar is Allah

1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights