Donderdag 60% tot 80% korting tijdens laatste uitverkoop V&D Arnhem

Donderdag 60% tot 80% korting tijdens laatste uitverkoop V&D Arnhem

Donderdag kunnen Arnhemmers warenhuis V&D nog eenmaal bezoeken voor het kopen van spullen met enorme kortingen. De boedelverkoop is in overleg met de curatoren goedgekeurd en gaat in heel Nederland in bij de vestigingen van V&D.


Mogelijk binnen een paar dagen dicht
Volgens de laatste berichten kunnen koopjesjagers tot en met 15 april een bezoekje brengen aan de warenhuis. Of alles dan nog wordt aangeboden is afhankelijk van drukte in de eerste dagen. Het zou maar zo kunnen dat de winkel meteen binnen een paar dagen wordt leeggekocht door koopjesjagers.

Alles moet weg bij V&D Arnhem
Verschillende bronnen melden inmiddels al dat alle spullen bij de V&D verkocht zullen gaan worden met kortingen van 60% tot 80%. Alles moet weg, net als bij faillisimentsverkopen van bijvoorbeeld meubelzaken. Wat er met de locatie van V&D gaat gebeuren aan het Jhonnu van Doornplein is niet bekend.Tags assigned to this article:
boedelverkoop V&DV&D Arnhem

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights