Politie in Brussel geeft nog steeds bescherming aan PKK-tent

Politie in Brussel geeft nog steeds bescherming aan PKK-tent

De Belgen doen er alles aan om terreur in Belgie anders te behandelen dan terreur in bijvoorbeeld Turkije. Ondanks verschillende aanslagen in Brussel, wordt de tentenkamp van terreurbeweging PKK nog steeds in bescherming genomen door de Belgische politie.


ISIS-tentenkamp kan toch ook niet
Het is eigenlijk heel raar om dit te bevestigen of hier aandacht aan te besteden. Toch zijn de Belgen raar, dat ze ondanks verschillende doden tijdens terreuraanslagen gewoon doorgaan met het beschermen van de tentenkamp van de PKK. Dit kun je aan niemand uitleggen! Een ISIS-tentenkamp in hartje Brussel is toch ook onrealistisch.

Vrijheid van Meningsuiting
De Belgen verklaarden in eerste instantie dat de PKK-tent viel onder de vrijheid van meningsuiting. De Turkse president reageerde hier woedend op door te vertellen dat de Belgen niet te vertrouwen zijn door hun steun aan een terreurbeweging. De Belgen zouden volgens Erdogan meten met twee maten.
No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.