Turken reageren woedend na live-uitzending Belg via Periscope

Turken reageren woedend na live-uitzending Belg via Periscope

Tijdens een terreuraanslag in Brussel kwamen dinsdagochtend meer dan 23 mensen om het leven in Belgie. Ondanks dat tijdens terreuraanslagen in Ankara en Istanbul mensen om het leven kwamen, werden PKK-tenten in Brussel in bescherming genomen door de Belgen. De Belgische overheid nam het op voor de demonstranten in de PKK-tent.


Terreur in Brussel, terreur in Ankara
Nu de situatie in Belgie verandert is begrijpen de Belgen misschien iets beter hoe de Turken zich voelen tijdens terreuraanslagen. De Turken vragen via social media zich af hoe fair de Belgen waren met hun steun aan de terreurbeweging PKK en haar tentenkamp in Brussel.

pkk tent 2

Opmerkelijke reacties via Periscope
De berichten die zichtbaar waren tijdens een live Periscope (met¬†de smartphone)¬†uitzending van een Belg waren opmerkelijk. De reacties in het Turks waren alles behalve onduidelijk. De Turken reageerden op de recente aanslagen in Brussel en vroegen zich hard op af hoe het kwam dat Belgie terreurbewegingen bleef steunen…


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.