Megaspektaktel tijdens Born 2 Fight in Elst

Megaspektaktel tijdens Born 2 Fight in Elst

Het wordt weer een grote dag voor de kickboksfans in Arnhem en omgeving. Verschillende bekende sporters zullen op tweede paasdag vechten voor een belangrijke titel. De weging van de kickboksers wordt gedaan tijdens eerste paasdag op zondag. Er is een programma voor de pauze en een programma na de pauze. Op de facebookpagina van Born 2 Fight is hier meer info over te vinden.


Bekende en grote kickboksnamen
Verschillende bekende namen zullen tijdens Tweede Paasdag hun opwachting maken in sporthal de Helster in Elst (Bij Arnhem). Bekende namens als Nick van der Sluijs, Bunyamin Bulca, Sayed Babadi en Andelko Zlatic zullen het tegen verschillende tegenstanders opnemen.

Born 2 fight

Organisatie in goede handen
De organisatie heeft alles goed geregeld, blijkt uit een persbericht dat gedeeld is via Facebook. Zo is het gala onder auspiciën van WKA/hoofdscheidsrechter Joop Ubeda. De deelnemers worden ook voor de wedstrijd gecontroleerd door een arts.

De beveiliging is tijdens het gala in handen van Rush Safety. En om onduidelijkheid en miscommunicatie te voorkomen heeft de organisatie bekend gemaakt dat bezoekers geen sportkleding mogen dragen van voetbalclubs of hesjes van motorclubs.
No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights