Ook RTL Z steelt nieuws van Turkse website over grootste Turkse supermarkt

Ook RTL Z steelt nieuws van Turkse website over grootste Turkse supermarkt

Niet alleen lokale mediainstellingen nemen vaak nieuws over van elkaar zonder bronnen te vermelden. Ook landelijke media kunnen hier wat van. Zo kwamen we onlangs ‘nieuws’ tegen van RTL Z over de grootste Turkse supermarkt van Nederland.


‘Wat goed’ van RTL Z
Wow, dachten we bij de redactie van HaberArnhem. Wat goed dat RTL Z hier ook nieuws over maakt, nadat wij eerder een artikel publiceerden. Toen we het filmpje bij RTL Z voorbij zagen komen, waren we eerder verrast omdat nergens werd verwezen naar een artikel van HaberArnhem. We waren niet verbaasd omdat presentator Roland Koopman Turkse winkelnamen niet kon uitspreken, maar vanwege iets anders!

Grootste Turkse supermarkt van Nederland
Who the fuck komt RTL Z opeens aan een nieuwsfeit over de grootste Turkse supermarkt van Nederland. Wie kon ons nu uitleggen waarom RTL niet zelf eerder kwam met nieuws over de grootste Turkse supermarkt van Nederland? Of was het allemaal weer toeval, en gingen ze in Hiversum op zoek naar de grootste Turkse supermarkt van Nederland om er nieuws over te maken?


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.